Aux Sources de Lescheret


Rue des Etangs Lesch 15 6640 Lescheret Vaux-sur-Sûre
0479 58 19 60 Klik om te bellen

Natuurlijk zwemwater
Midden in de natuur in natuurpark
Geweldig wandelen & fietsen vanaf de camping

Over Aux Sources de Lescheret

Natuurkampeerterrein in de Belgsiche Ardennen met 3 meertjes om te zwemmer. Er zijn 50 ruime plaatsen. Prachtig wandelroutes (ook direct vanaf de camping). Veel interessante en leuke mogelijkheden om te bezoeken op korte afstand.
 

Aux Sources De Lescheret is een kleinschalige natuurcamping met moderne faciliteiten in het prachtige natuurpark "Haute-Sûre et Fôret d'Anlier in de Zuid-Belgische Ardennen / Gaume op 18 km van Bastogne. De camping wordt ecologisch beheerd.

U kunt op het terein genieten van de natuur met veel flora en fauna. We singaleerden al meer dan 75 vogelssoorten. Er is veel groen op het terrein en 3 bronmeertjes om ook tijdens warme zomers te zwemmen, spelen en vissen. Ook tijdens de drukkere periodes is de camping relatief rustig en is er voldoende plaats. Een speeltuintje, trampoline en tafeltennis zijn aanwezig. Ook een kleine kinderboerderij met geiten en kipjes.
 

U kunt op het terras aan het water een lekker drankje drinken en u kunt bij ons op reservering mee-eten.
 

Er zijn honderden kilometers wandel- en fietsroutes vanaf de camping en nabije omgeving. Er is een oude spoorbaan omgevormd tot fiets route (RAVEL). Er is veel te doen (bijv. kajakken en klimmen en andere buitensporten) en veel te ontdekken binnen max 1 uur rijden. Plaatsen in de omgeving zijn o.a. Bastogne, Bouillon, La Roche en Ardennes, St-Hubert en Esch-sur-Sûre. U vind hier musea, grotten, kerken, abdijen en kastelen enz. Ook zijn dagtochten mogelijk naar Frankrijk (Charleville), Luxemburg of Duitsland (Trier).

We verhuren diverse houten wigwams en yurts (tenthuisjes), tenten, een Holtkamper Kyte tenttrailer en een retro caravan te huur. Tevens beschikken we over een basic trekkershut. 

Graag verwelkomen we u voor een fijne vakantie.

Foto's

Zwemmeer

Aux Sources de Lescheret in het kort

Soort camping

Familie camping
Minicamping

Verhuur van

Stacaravans
Tenten

Voorzieningen op de camping

Café
Jeu-de-boules
Modern sanitair
Speeltuin
Terras
Wasserette
Zwembad (Buiten)

Onze locatie

Aux Sources de Lescheret


Rue des Etangs Lesch 15 6640 Lescheret Vaux-sur-Sûre
0479 58 19 60 Klik om te bellen